vooraf: Grote Circusvoorstelling, om 14.30, in Bangalore

 

Namasté, beste ouders, vrienden, sympathisanten, ...

 

De weergoden hebben heel hard hun best gedaan om ons een geweldige reis te bezorgen. Maar tegen het einde waren ze blijkbaar een beetje moe (en ze zijn niet alleen ;-))

 

En dus brengen we een grote diavoorstelling (voor de FB-generatie: da's zoals een slideshow, maar op een groter scherm!) over onze reis in de Hanuman-tempel. We verwachten jullie om 14.30 in "Parkistan" (vlak voor Bangalore station), om samen te starten. Probeer riksjas, olifanten en andere vervoermiddelen zo efficiënt mogelijk te parkeren, zodat iedereen plaats heeft!

 

Na de voorstelling sluiten we, zonder regen, af aan de Taj Mahal. Vergeet daar de identiteitskaarten niet terug te vragen. Je mag eventueel wél vergeten om de bankrekening leeg te halen. Want schenkingen doen aan vzw's is goed voor je karma! ;-). De bar is open (en we hebben nog heel lekkere Maneblusser over...)

 

Namasté. Tot straks!
(Reminder: de slaapcoupés en de Heilige Koeienstal mogen pas NA de voorstelling ontruimd/afgebroken worden, niet voor of tijdens.)

De diavoorstelling

De aftrap was in Parkistan, met een uitgebreide demonstratie van onze vliegende trapijten. Dankjewel Chloë en Joppe voor de mooie trapeze-installatie, de aanmoedigende coaching, en om helemaal mee op reis te gaan! 

 

Het was even later maar goed dat we binnen zaten, gezien de korte maar stevige moesson die losbrak! De treinreis, de festivals, de afwas-fun, Heilig Kalfje Willy, de Genie uit de wonderlamp... Het kwam allemaal aan bod in het circusoverzicht van onze reis.

 

En op het einde was het tijd om de inspiratie voor ons kampthema uit te wuiven! Aryen, onze Nederlandse vrijwilliger met Indische roots, keert na een jaar Circolito terug naar Nederland. Dankjewel, Aryen!

Dankjewel aan onze onovertroffen kookploeg voor de heel Aziatische touch! Een kamp zonder frieten of spaghetti bolognaise op dit kamp, en niemand die het gemist heeft! Chapeau!

Dankjewel aan alle begeleiders voor hun grote inzet, en vooral een heel dikke dankjewel aan al onze geweldige reizigers...

Heel graag tot een volgende keer!