Bollywood 's got talent

Bellydance, overacting, groepschoreo's, ... Nauwelijks uit bed, of er waren al de voorrondes van BGT! Iedereen deed zijn best, en mocht - sommigen via de herkansingen - naar de volgende ronde, euh, het ontbijt!

Nog altijd komen er nieuwe technieken bij tijdens de workshops! Parkour bijvoorbeeld, of 'acteren voor de camera', cigarboxes, acrodance, social site swaps, ... Het kiezen wordt er niet gemakkelijker op.

De toekomstige monitoren

Het is een traditie dat de deelnemers van de oudste groep - dit jaar zijn dat de Kshatriya's - eens proeven van het begeleider-zijn. Zij speelden de rol van de animatoren in een groot spel voor de twee andere groepen. Iets met chakra's verzamelen op bepaalde plaatsen en dan op zoek gaan naar goden in het bos. Die moest je proberen te vangen door je chakra er tegen te gooien, en dan kon je er in een tempel mee gaan battleën tegen goden van een andere kaste. En wie won kreeg snoepjes. (Any resemblance to existing popular games is merely coincidental. ;-)). Uiteindelijk won de Pradarshan-kaste, omdat zij de volgens de goden de mooiste mandala maakten van de snoepjes.

En na het avondeten deden we gewoon eens ... niets. (Behalve: douchen, circussen, oefenen voor de vuuravond, gezelschapsspelletjes spelen, brieven lezen, chillen in de hangmatten, praten en iets drinken aan de bar. En Sander en Siel drie kussen geven.) 

Toeristische info: Mumbai

Mumbai, sinds 1995 is dat de officiële naam van Bombay, is met meer dan 18 miljoen inwoners de meest bevolkte stad van India en staat in de top tien ter wereld. Mumbai is zowat de grootste filmproductie-stad in de wereld, er worden zelfs meer films gemaakt dan in Hollywood! (Bombay + Hollywood = Bollywood). De Hindi-films uit Bollywood zijn meestal melodramatische musicals met catchy songs en originele choreo's die in het script verweven worden. Over catchy songs en  originele choreo's weten onze reizigers ook alles, ondertussen... Maar dat zie je zondag vast wel!